Ayakkabılar


Ayakkabılar hemen hemen her kadının en sevdiği hatta vazgeçilmez gördüğü giyim aksesuarlarından biridir. Bu talebin karşılığında çok olarak bayan ayakkabı üreten sanayi de bu yöne gelişme sağlamıştır. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok firma birbinden özel, güzel ve farklı modellerle piyasaya rekabeti sağlamaktadır. Bundan yüzyıl kadar önce elle yapılan ve her kişiye özel hazırlanan “kundura” denilen ayakkabılar, günümüzde dokuma ve tekstil alanında meydana gelen gelişmeler neticesinde seri üretimin artmasına yol açmıştır. Biz kadınların artık günümüzde  bayan ayakkabı numaraları neyse o numaraya uyan modellerden seçim yapabilmektedir.


Dünyada dev bir marka haline gelen lacoste, 2012 yazında viz bayan müşterilerine özel ,  nasıl hitap edeceğini biliyor. Lacoste rengarenk ayakkabı,çanta,saat modelleri ile cıvıl cıvıl bir yaz gececeği anlaşlııyor. Gözdende kaçırmadığımız ufak bir detay var. Lacoste ayakkabı,çanta ve saat modelleri bir biri ile uyumluluğu dikkatimizi çekiyor. 
Ayakkabılar

Bu da bizlerin hep istiyeceği bir şeydi. Ayakkabı modelleri birbirinden güzel çeşitleriyle bu yaza damgasını vuracak gibi. Model seçimin üstümüze uygun modelleri seçmeyi özen gösterelim. Her kadının istediği modeller herkezden farklı olmaktır. Bu farklılık bu yaz modellerinde görecek gibiyiz..

0 yorum:

Yorum Gönder